Sund mad- til en dag på farten...

Forårs motivation til træning

Hvis man har haft svært ved at komme i gang med at træne, er det et perfekt tidspunkt at begynde nu. Solen står ind i soveværelset før klokken syv, og vintertøjet skal snart lægges væk. Motivationen bliver nok ikke større end den er nu. Hvis man har fået velpolstret kroppen under sit vinter hi, skal man begynde at tænke over det nu, hvis man skal stå knivskarpt til sommer. Det kan være svært at tage sig sammen til at træne når man kommer træt hjem fra job, så jeg syntes det kan være skønt at løbe eller powerwalke en tur før morgenmaden og badet. Jeg lover at hele dagen bliver fuld af energi, og man får lyst til at spise sundt og være god ved kroppen resten af dagen. Der er heller ikke noget bedre for forbrændingen, end at starte dagen med at få pulsen op. Man er nu første skridt på vejen til en lækker sommerkrop.

Selvom jeg er gravid, er der ingen undskyldning…

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund mad- til en dag på farten...