At være kendt...

Fødselsdagsfest

I lørdags havde min veninde Sarah inviteret os til sushi og bobler i anledning af hendes fødselsdag. Vi havde en hyggelig aften, og det var dejligt at dulle mig lidt op for en gang skyld. Jeg føler mig stor nu, og da vi senere skulle på ZEN kunne jeg godt mærke at bylivet må vinke farvel til mig indtil vores lille dreng er født. Det der med at stå i byen med så mange mennesker, der ikke ser sig for og er fulde, blev for meget for mig. Jeg var så bange for der var en fuld én der skulle gå ind i maven. Men så har jeg jo noget og glæde mig til… I morgen kommer der lidt billeder fra ZEN hvor det var noget anden end drinks der fik min opmærksomhed…

Der var sushi til den helt store guldmedalje.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være kendt...