For fed?

Dreng eller pige?

Nu har vi endelig fået svar på om vi venter en lille dreng eller pige. Jeg begynder at glæde mig så meget til den lille kommer, og må indrømme at jeg er begyndt at købe lidt fine ting. Jeg har lyst til at indrette børneværelset nu, men ved godt der er alt for tidligt, men det er bare så hyggeligt. Jeg har været ret dårlig de første mange uger, men begynder at få det bedre nu. Jeg er heller ikke så følelsesmæssig ustabil som jeg har været, og nu tuder jeg ikke over små ting som en avisartikel eller en reklame. Det er en skøn tid og jeg kan begynde og mærke liv, der er virkelig ikke noget større.

I morgen fortæller jeg den glade nyhed:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For fed?