Anmeldelse af The Descendants

Modeugen vinter 2012

Så blev det mode uge igen. I går var jeg inviteret til det første af de mange modeshowes. Jeg ville ønske jeg havde mulighed for at tage til dem alle sammen. Modeugen betyder kindkys, tøj og champagne. Ikke nogle af de ting jeg bruger så meget tid på i år. Jeg kommer ikke til at tage så meget ud i modeugen i år, men jeg vender stærkt tilbage næste år. I morgen fortæller jeg hvad jeg skal lave i weekenden, når der for tiden ikke er så meget rød løber over den. Her er et billede fra de gamle dage, og der kommer også lidt i morgen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af The Descendants