Nye prioriteter

Me time

For mig er det vigtigt at man tager sig tid til at pleje sig selv. Hver søndag efter vi har spist morgenmad, har jeg altid en eller to timers “me time”. Det er den tid på ugen hvor jeg har tid til mig selv og lader op. Jeg tror man har brug for den alene tid selvom man er i et forhold, har børn eller er single. Det er den tid man sætter af til sig selv og derfor nyder alene. Det er ikke det samme som at være alene en eftermiddag, men i stedet tid man sætter af til sig selv. Det er en del af min livsstil at jeg giver mig selv tid til de ting jeg elsker og dermed lader op. Jeg tror man bliver en bedre ven eller kæreste hvis man lærer at nyde sit eget selskab. I dag efter at have læst mine weekend aviser, spist en appelsin og drukket en kande te, hoppede jeg i et langt bad og plejede mig selv. Efter mit lange bad gik Cookie og jeg en lang tur, og da jeg kom tilbage følte jeg mig som et nyt menneske. Jeg håber alle mennesker giver sig selv tid til lidt “me time”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye prioriteter