Frk. Vilstrups nemme brød

Hvis dit liv var en film, gad du så selv se den?

Jeg hørte i dag nogle sige “Hvis dit liv var en film, gad du så selv se den?”, det fik mig virkelig til at tænke. Jeg syntes det er en sundt spørgsmål at stille sig selv, og tænke lidt over livet. Jeg håber de fleste mennesker vil svare ja til spørgsmålet og lever deres liv fyldt med spænding og gode scener. For mig handler det ikke om at man er selvcentreret, men om at få det bedste ud af det man har fået. Jeg ville helt sikker selv se min film, og hvis jeg en dag tog mig selv i at tænke noget andet, vil jeg hanke op i mig selv, og gøre mig liv til et det er værd at opleve.

Frk. Vilstrup the movie…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frk. Vilstrups nemme brød