Pas nytårs kjolen på 2 dage

Årskavalkade

I dag står den også på hård træning og sund kost inden vi tager til Sverige, hvor vi skal holde nytår. Vi er en masse venner der skal holde nytårs ferie sammen på en stor ødegård. Vi kører i eftermiddag og jeg glæder mig til at gå lange ture, hygge og feste med mine venner. Jeg ved ikke hvor godt internettet er på ødegården, så måske hører i først fra mig i det nye år. Hvis det er tilfældet vil jeg gerne sige mange tak for i år og rigtig godt nytår.

2011 var året jeg startede bloggen og hvor har det været et dejligt år. Det har været fyldt med filmpremierer, træningstips, dejlige middage, store fester, en masse rejser, min fødselsdag og en julekalender fyldt med gaver. Jeg håber i har haft glæde af bloggen og jeg kan fortælle der sker store ting næste år.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas nytårs kjolen på 2 dage