Mere Dukan diet

Den perfekte vægt?

Jeg faldt over et billede i dag som fik mig til at tænke rigtig meget… De fleste piger går meget op i deres udsende, og især deres vægt. Jeg får mange spørgsmål af jer søde læsere, om hvordan og hvor meget jeg træner, og hvad jeg spiser. Jeg har skrevet en del om Dukan diæten, og syntes i den sammenhæng, jeg må nævne lidt om vægten. I min familie har vi haft spise forstyrelser helt inde på livet, og derfor kan jeg fortælle om vigtigheden i at lære at hvile i sig selv, og slutte fred med vægten og sig selv.

Hvad der var smukt for nogle år siden er +size i dag, kan det passe?
Jeg syntes begge kvinder er nogle af verdens smukkeste, men jeg syntes ikke det er smukt hvis man ikke har det godt med sig selv, og føler man skal sulte. Nogle af de veninder jeg har, der vejer et par kilo for meget, er nogle af dem jeg ser mest op til og beundre mest. De udstråler at de har det godt og nyder livet, og der er ikke noget smukkere end en kvinde med selvtillid. Det er ikke smukt at være udsultet og grå. Det kan godt være det er flot på et billede, men i den virkeligheden er det ikke smukt at være syg og tynd.
 
Så mit bedste råd er at man selvfølgelig skal holde sig til et fornuftigt BMI. Hvis man er inden for normal vægten, skal man ikke tænke på de 2 eller 5 ekstra kilo, men i stedet nyde livet og tænke på at livskvaliteten er noget af det vigtigste i livet.
Hvis du elsker dig selv, vil andre gøre det samme.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere Dukan diet