Motion og velvære

Hilsner fra Fyn

Vi er taget på weekend på Fyn, og nyder tiden med gode middage, lange ture og vin ved pejsen. I aften skal vi spise middag på Valdemar slot. Når man tager udenfor København og oplever noget andet, er det så dejligt, og man slapper af på en helt anden måde end hjemme. En gang imellem kan man have brug for at komme lidt væk, selvom det kun er et par timer fra byen, gør det en stor forskel. Jeg bliver fyldt af energi og er klar til en hård uge når jeg kommer tilbage. Fyn er nu fin:)

Håber alle har en dejlig weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motion og velvære