kanelsneglene

Motion og velvære

For mig hænger motion og velvære sammen. Jeg har tidligere i dag lagt en opskrift på kanelsnegle ud på bloggen, og jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke spiser så mange kager selv, jeg elsker bare at bage. Der er flere der har spurgt mig om hvad jeg spiser, og hvor meget jeg træner. For mig er det en balance der skal gå op, så hvis jeg i en periode har haft svært ved at spise sundt, prøver jeg at give den en skalle i perioden efter. Jeg prøver at træne et par gange om ugen og har altid mine løbesko med mig hvis jeg er væk hjemmefra. Det er en god måde at få trænet på alle steder, samtidig med man får set nye steder. 3 gange om ugen gør jeg følgende:

  • løber 35-45 min
  • 200 mavebøjninger
  • 4 * 8 armbøjninger og
  • øvelser for ryg og baller.

Da jeg startede med at løbe kunne jeg kun løbe et par minutter, men det dejlige med løb er at man bliver bedre gang for gang. Alt dette kan klares på under en time, så selvom man har travlt, kan man altid finde en time, og man får det så dejligt efter. Jeg træner også i motionscenter, men syntes det kan være svært at passe ind, derfor er løb en super løsning for mig.
Jeg er ikke en size 0 og vil aldig blive det. For mig er det bare vigtigt man har det godt med sig selv og føler sig sund og ovenpå. Jeg føler mig glad og tilfreds når jeg får trænet og håber jeg kan motivere andre til at få løbet en tur.

1 kommentar

  • Hej Mette. Skøn blog! Virkelig inspirerende. Hvad er du egentlig uddannet som? Og må man spørge hvor du har købt tøget du har på på selve blogbilledet. Både bukser, bluse og smykker. – M. Christiane

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kanelsneglene