Vennerskaber og livskvalitet

Da himmel og hav blev et

På den dag hvor skybrudet kom til København, havde vi besluttet at lave pige aften. Vi mødtes hos Julie Steincke på Islands brygge, og hyggede med snacks og Champagne. Da vejret var på sit værste, havde vi bestilt taxaer og bord inde i byen, så vi hoppede ud i det vilde vejr. Da vi kører i taxaen laver vi bølger igennem hele bryggen. Jeg har aldrig set noget ligende, og vi skreg til den store guldmedalje.

Da vi kom frem til restauranten, var der ingen lys og de overvejede at lukke, det gjorde de heldigvis ikke og vi havde en skøn aften selvom der ikke var lys eller strøm i køkkenet.

 Sarah og jeg er endelig kommet ind i tørvejr, og er glade for stearinlys og Champagne.

Vi sluttede den våde aften på Zen hvor der stadig ikke var lys i kælderen, men så længe der var musik og drinks var vi glade. Det blev en aften jeg sent vil glemme. Selvom det ikke var godt for gaderne, var det en vild oplevelse, jeg ikke ville være foruden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vennerskaber og livskvalitet