Indlæg nr 100

Officielt “Best of Østerbro”

Jeg elsker når det bliver fredag og der kommer AOK med Berlingske. Jeg kan glæde mig til at stå op og sætte mig med en god latte, og hygge mig med avisen og læse hvad der sker i byen. Hvert år laver de en liste over de bedste steder i København. Man har i et par måneder mulighed for at stemme på sine yndlings steder, og det er jo dejligt når listen kommer og der er to steder på det skønne Østerbro der har vundet. Så de skal selvfølgelig med på min liste med “Best of Østerbro”. Hvis man vil læse de andre vindere kan det gøres her: Her.

Byens bedste brunch: Canteen

Nordre Frihavnsgade 52
2100 København Ø
AOK skriver:

Canteen er både cafe og deli, som har åbent om dagen. Bag den står en kok, som er udlært på gourmetrestaurant i Århus og har arbejdet hos Emmerys.
Canteen ligger på den højre side af Nordre Frihavnsgade, når du kommer oppe fra Trianglen. Den har åbent i dagtimerne, hvor brunchen er et tilløbsstykke i en grad så folk ofte står i kø, når cafeen åbner i weekenden. Du kan nemlig ikke reservere bord på Canteen.
Jeg har ikke været der endnu, men må helt sikkert forbi en dag.

Byens bedste kvindemode: OZ, dame

Østerbrogade 118
2100 København Ø
Konceptet bag OZ er minimalisme i både interiør og tøjstil. De store lokaler er holdt i en stram, næsten japanskinspireret, linje i sort og hvid. Butikkens varesortiment består af tøj af internationalt hædrede mærker som Stella McCartney, 3.1. Phillip Lim og flere andre.
Hurra for Østerbro:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg nr 100