Man skal glæde sig på andres vegne

Weekend wellness

Denne weekend står den på træning og pleje af mig selv. Efter vi fik Cookie, syntes jeg det har været svært at komme op og træne, ja selv at løbe en tur, har været næsten uoverskueligt. Det er ikke til at komme ud af døren når man første er færdig med arbejde, fordi, verdens sødeste hvalp står med sine store øjne og kigger på en. Men i denne weekend må jeg tilbage i kampen. Det er okay at man tager en pause en gang imellem, men man skal bare huske at komme op på hesten igen. Jeg skal starte min morgen med noget nyt og lækkert protein pulver, der er lavet til piger.

 Kan købes på www.bodystore.dk 
 Selvfølgelig skal jeg slutte af med et langt bad og mine nye produkter fra Rudolph Care.
Go sund weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man skal glæde sig på andres vegne