Husk huskesedler!

Den klamme ingrediens i slik

Hver mandag er det den samme melodi der spiller for mig. Nu skal jeg være sund, træne, gå tidligt i seng osv osv. Mandag eftermiddag går det som regel allerede galt. Enten er det svært og holde til frokost, eller også skal man til middag og spise usund mad, eller man går i krise ved en 16 tiden og må have noget slik. Jeg ved at det ikke kommer til at ske for mig i dag, og håber det her blog indlæg vil kunne hjælpe andre til at miste lysten til det søde.

Jeg har fundet ud af hvad der er i slik….. Gelantine.

Gelatine er fortykkelsesmiddel, der består af protein. Det anvendes til at gøre madvarer faste og nogle gange gummi agtige som i vingummi og lakrids. Gelatine kan fremstilles ud fra sener, knogler og hud (ad hvor er det bare klamt) typisk fra svin og køer. Jeg tror bare jeg tager et æble klokken 16…

1 kommentar

  • Anonymous

    Wauw, fedt nyt design på bloggen og super godt billede øverst. Du ser meget eftertænksom ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk huskesedler!