More best of Østerbro

Shopping til den lille Cookie

Vi får vores lille chihuahua om mindre end en uge og jeg kan slet ikke vente. Forberedelserne er mange når man sådan får en lille ny i hjemmet. I dag har der været en tømrer og lave en ekstra dør så den lille ikke falder ned af vores stejle trappe. Det bedste ved forberedelserne er nu at skulle købe fine ting til den. Vi tror den skal hedde Cookie, det passer så godt til den, da den er i de fineste brune farver. Så alle de ting den skal have til dens nye hjem skal selvfølgelig passe i farven. Jeg har tidligere haft god erfaring med vores lokale dyrehandel, der også har solgt os vores fisk Nemo og Knækbrød. Jeg brugte næsten en time hos dem i dag og de hjalp mig med alt fra bedste foder, bedste kurv, bedste legetøj samt tips til opdragelse. Det var virkelig god service og jeg kan anbefale alle der har dyr til at tage ned til dem. Steder som Maxizoo er for mig at se som et supermarked, de giver ingen personlig service, og man får hvad man betaler for. Jeg kunne slet ikke stå for denne kurv. Jeg kunne købe mig fattig i fine ting fra Poppi Dyrecenter Østerbro.
 poppiøsterbro.dk
De havde også en speciel snor til chihuahua, så den ikke bliver kvalt når man er ude at gå. 
 poppiøsterbro.dk
Kan det ikke snart blive tirsdag så vi kan få den lille vuf hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More best of Østerbro