Shopping til den lille Cookie

Run and the juice

Den bedste måde at starte sin morgen på, er med et glas friskpresset juice. Jeg har investeret i en saftcentrifuge og fået en fin juice bog, så jeg altid kan lave dejlig juice. Min favorit er med æble, gulerod og ingefær. Det er en dejlig måde at starte sin morgen på, især før træning.

Det kan være hårdt at komme ud af døren, og tage op i et fitness center. Jeg kender det selv, men når vejret er som nu, er der ingen undskyldning. Bare man bevæger sig en halv time om dagen er det nok. Så på med løbetøjet, og kom ud og få røde kinder. Hvis man så også har startet dagen med et glas dejlig juice, kan man ikke undgå at være oplagt resten af dagen. God tur:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping til den lille Cookie